1/6

With this project, a former office with a private garden entrance in an apartment building has been transformed into a house for a bachelor. The main volume on the sun facing facade organised as a continuous living space. The result of the level differences in between the front and rear facade creates dark spaces in the house. Kitchen and bathroom have been placed in these areas that are divided by the load-bearing walls.

 

Daha önce, bahçeden müstakil girişli bir ofis olarak kullanılan dairenin tek yaşayan müşteri için konuta dönüştürülmesi işi. Güneş ışığına doğrudan ulaşan ön alanda yaşam alanı kesintisiz kurulup, taşıyıcı duvarlar ile bölünmüş karanlık alanlarda banyo ve mutfak konumlandırılmıştır.

 

 

2010

İstanbul

 

Architecture

Mimarlık

 

H. Cenk Dereli

Berke Debensason

Uğur Şeker