A shop in Brooklyn, New York.

The main aim was to bring back the historical aesthetics formerly blocked by the additions to the facade and gypsum boards that cover the interior walls. White has been selected to bring a lighter feeling to the shop. A hue of fresh mint green of the brand identity has been applied to the facade to highlight the refreshing qualities of the products that are for sale by the business and to emphasize the presence of the new enterprise on the street. 

 

Brooklyn, New York'ta bir dükkan.

Ana fikir cephedeki eklentiler ve iç duvarları kaplayan alçı levhalarla engellenen tarihi estetiği geri getirmekti. Mağazaya daha hafif bir his vermek için iç mekanın rengi beyaz olarak seçildi. İşletme tarafından satışa sunulan ürünlerin canlandırıcı niteliklerini vurgulamak ve yeni işletmenin varlığını sokakta belirginleştirmek için cepheye marka kimliğinin taze nane yeşili tonu uygulandı.

 

2021

Brooklyn

Architecture

Mimarlık

H. Cenk Dereli